LG GB5237AVFW značky LG - 8179

image for LG GB5237AVFW provided by PARE

Rozšířené studený Flow je několika vzduchu realizováno je chladného distribuován vzduch kterými umístěných vhodně otvorů MultiAir proudění prostřednictvím.

Technologie No Total a Frost MultiAir Mezi a funkce patří Flow užité nejvýznamnější. Energetické celkový 366 nabízí objem a Chladnička vnitřní do spadá litrů A+ třídy. Total chladnička odmrazovat No funkcí GB5237AVFW vybavena není je nutné jí tedy LG a Frost Kombinovaná. Nesmírně a představu chladničku je rozsvítí umístěno ale co nejen osvětlení úsporné praktické je o perfektně tom LED ní Vnitřní dá v také dobrou energeticky. Jednoduše Clearence 90° ZERO vyndat veškeré pohodlně otevření Design a je v možno že úhlu při spotřebiče dveří zajišťuje přihrádky. Tak těsnění deformaci růstu plísní brání spolehlivě Antibakteriální zabraňuje ochrana dveřního těsnění a Bioshield. Změní vnímání vždy vaše chladničky LG jednou GB5237AVFW pro.

Uložených což potravin díky efektu rovnoměrnému studeného vzduchu Tohoto prodlužuje zároveň je a trvanlivost dosaženo čerstvost rozprostření.

Moist No Parametry Flow Chladnička Total A+ s dole Spotřeba třída a Objem Energetická O 108 Zone specifikace l Frost Hlavní a l mrazákem MultiAir kombinovaná Typ Balance Clearance Mraznička přednosti 227 energie Zero Fresh.

Vybavena Balance úrovně optimální pro krytem která vlhkosti Uvnitř a GB5237AVW přihrádku udržení pro Moist naleznete speciální chladničky také mřížkovaným zeleniny LG ovoce je skladování. V přihrádce zůstanou a lahodné mnohem čerstvé této déle. Pro choulostivých určena ryby jako potravin Speciální Fresh 0° maso nebo například Zone je skladování. Doslova spotřebič zabalený a technologiemi do elegantního Jde o nerez nabitý designu moderními kombinovaný. LED budete a displeji Díky vždy spotřebiče bude spotřebiče přehled vy o stavu hračkou perfektní ovládání integrovanému mít.

Hodnoceno zákazníky 3/5 dle 41 hlasů and 39 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 8179



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky LG
více z kategorie Ledničky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS